Scroll Top

Hygrolon als duurzaam alternatief

Bij Biotopo zijn we altijd op zoek naar innovatieve producten die uw terrariumprojecten naar een hoger niveau tillen. We zijn dan ook verheugd om onze nieuwste aanwinsten aan u voor te stellen. Of u nu een ervaren terrariumliefhebber bent of net begint, onze nieuwe producten bieden eindeloze mogelijkheden om uw terrarium tot een prachtige en gezonde leefomgeving te maken.

1. Hygrolon als duurzaam alternatief – Ultieme Vochtregulatie en Duurzaamheid

Ons Hygrolon doek is van absolute topkwaliteit. Hygrolon staat bekend om zijn ongeëvenaarde vermogen om maar liefst 280% van zijn eigen gewicht aan water vast te houden. Hierdoor kan het perfect boomschors of groeisubstraat nabootsen, wat essentieel is voor de gezondheid van uw terrariumplanten. Bovendien is Hygrolon buitengewoon duurzaam en zal het niet vergaan, waardoor u het nooit hoeft te vervangen. Voeg Hygrolon toe aan uw terrarium voor optimale vochtigheidsregeling en een natuurlijke uitstraling.

2. Hygrolon Lianen – Onbeperkte Mogelijkheden

De mogelijkheden voor het gebruik van Hygrolon lianen in de terrariumbouw zijn vrijwel onbeperkt. Deze lianen zijn pH-neutraal, vrij van voedingsstoffen en spoelen gemakkelijk schoon. Ze absorberen snel water en bieden ideale omstandigheden voor de ontwikkeling van plantenwortels. Geschikt voor alle bromelia’s en terrariumplanten dragen ze bij aan het creëren van een perfect microklimaat met constante luchtcirculatie en vochtigheid. Met verschillende diameters en een lengte van 1 meter ontdekt u nu de veelzijdigheid van Hygrolon lianen en tilt u uw terrariumproject naar een hoger niveau.

3. Hygrolon 3D Panelen – Voor Creatieve Terrariumontwerpen

Onze Hygrolon 3D panelen bieden dezelfde voordelen als ons beproefde Hygrolon doek, maar met een handig roestvrijstalen frame aan de achterzijde, waardoor u de platen naar uw wens kunt vormen. Met deze royale 50 cm x 50 cm platen kunt u eenvoudig hoogteverschillen en sierlijke ronde vormen creëren in zowel de bodem als de achtergrond van uw terrarium. Combineer ze met onze Hygrolon lianen voor een uiterst duurzaam en extreem lichtgewicht terrarium dat uw planten een ideale omgeving biedt.

4. Epi-Web Panelen – Duurzaam en Milieuvriendelijk

Onze Epi-Web panelen zijn ideaal voor het bekleden van uw terrariumbodem of het creëren van een fraaie achterwand. pH-neutraal en onverteerbaar, ze zijn uiterst duurzaam en milieuvriendelijk. Dankzij de grove structuur zien ze er natuurlijk uit en vertonen ze sterke gelijkenissen met boomvaren. Dit moderne, synthetische plantensubstraat, dat voor 70% vervaardigd is uit gerecycled plastic, zorgt voor vochtretentie en bevordert een optimale luchtcirculatie. Met Epi-Web Lianen kunt u een prachtig terrarium creëren met eindeloze ontwerpmogelijkheden.

5. Tropische Mos Mix – Groene Weelde in Uw Terrarium

Onze Tropische Mos Mix bevat maar liefst 50 gram aan diverse soorten tropische mossen en varensporen op een basislaag veenmos, wat het gemakkelijk aan te brengen maakt. Dit zorgvuldig samengestelde mengsel is ontworpen om een weelderige, groene laag in uw terrarium te creëren. Het is gedroogd en vermalen tot een fijn poeder, waardoor het zich naadloos verspreidt over bijvoorbeeld Hygrolon lianen. Voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan uw terrarium met onze Tropische Mos Mix.

Blijf Ontdekken en Creëren

Bij Biotopo streven we er altijd naar om u de beste producten te bieden voor uw terrarium projecten. We begrijpen dat uw passie voor terrariums meer is dan zomaar een hobby. Met onze nieuwe producten heeft u alle tools in handen om een prachtig en gezond terrarium te creëren dat helemaal van deze tijd is. Onze lichtgewicht materialen maken het eenvoudig om de perfecte landschappen te vormen, terwijl de duurzaamheid ervoor zorgt dat uw creaties lang meegaan. Dankzij onze duurzame producten v kunt u zorgeloos genieten van uw prachtige terrarium zonder ongewenste gasten. Bovendien bieden we u volledige vrijheid wat betreft terra-scapen, zodat u uw eigen unieke wereld kunt creëren. Begin vandaag nog met experimenteren en laat uw creativiteit de vrije loop voor adembenemende terrarium landschappen. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij elke stap van uw reis naar een betoverend terrarium! Uw passie is onze drijfveer, en we kijken ernaar uit om samen met u de wonderlijke wereld van terrariums te verkennen en te transformeren.


Bekijk bovenstaande producten in de webshop

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
× Live op Whatsapp!