Neoregelia Dark Purple Tone

 19,00
De Neoregelia Dark Purple Tone heeft prachtige bladeren met een intens paars tot zwarte kleur in het midden, wat zorgt voor een opvallend contrast met de groene uiteinden van de bladeren. Bovendien zijn er fel groene stippen aanwezig op de donkere delen van de plant, wat zorgt voor een speels en levendig effect. Neoregelia Dark Purple Tone heeft een diameter van ongeveer 16 centimeter breed.
Delen:
Beschrijving
Reviews
Beschrijving

Neoregelia Dark Purple Tone is een compacte bromelia waarbij de bladeren zich dicht op elkaar bevinden en een centrale kom vormen. Deze kom kan water vasthouden, wat zorgt voor een natuurlijke afzetplaats voor gifkikkers. Dit maakt Deze hybrid niet alleen een mooie aanwinst voor je terrarium, maar ook een functionele plant die bijdraagt aan het welzijn van je gifkikkers. Neoregelia Dark Purple Tone is geschikt voor terrariums van alle formaten.

Optimale Verzorging voor de Neoregelia Dark Purple Tone

Om het beste uit je Neoregelia Dark Purple Tone te halen, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze bromelia is geen veeleisende plant, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij optimaal groeit en bloeit.

Licht: Deze hybrid Tone gedijt het beste onder onze Skylight terrarium verlichting. Plaats de plant daarom in een goed verlicht gedeelte van je terrarium voor een optimale groei en kleurontwikkeling.

Temperatuur: Deze hybrid heeft een voorkeur voor een gematigde temperatuur, tussen de 18 en 25 graden Celsius.

Onze planten worden zorgvuldig gekweekt en verzorgd om ervoor te zorgen dat ze op hun maximale kracht en schoonheid zijn op het moment van levering.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Misschien ook iets voor u?