Neoregelia Shamrock

 18,00
De Neoregelia Shamrock is een bijzondere bromelia die bekend staat om zijn compacte formaat en unieke uiterlijk. De plant heeft helder groen/gele bladeren met prachtige paarse patronen en stippen die een opvallende uitstraling geven aan elk terrarium. Deze hybrid is een compacte bromelia, met een diameter van ongeveer 16 cm.
Delen:
Beschrijving
Reviews
Beschrijving

Neoregelia Shamrock is een compacte bromelia waarbij de bladeren zich dicht op elkaar bevinden en een centrale kom vormen. Deze kom kan water vasthouden, wat zorgt voor een natuurlijke afzetplaats voor gifkikkers. Dit maakt deze hybrid niet alleen een mooie aanwinst voor je terrarium, maar ook een functionele plant die bijdraagt aan het welzijn van je gifkikkers. De Neoregelia Shamrock is geschikt voor terrariums van alle formaten.

Optimale Verzorging voor de Neoregelia Shamrock

Om het beste uit je bromelia te halen, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze bromelia is geen veeleisende plant, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij optimaal groeit en bloeit.

Licht: Deze hybrid gedijt het beste onder onze Skylight terrarium verlichting. Plaats de plant daarom in een goed verlicht gedeelte van je terrarium voor een optimale groei en kleurontwikkeling.

Temperatuur: Deze hybrid heeft een voorkeur voor een gematigde temperatuur, tussen de 18 en 25 graden Celsius.

Onze planten worden zorgvuldig gekweekt en verzorgd om ervoor te zorgen dat ze op hun maximale kracht en schoonheid zijn op het moment van levering.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Misschien ook iets voor u?