Neoregelia Super Cute

 24,90
De Neoregelia Super Cute is werkelijk schitterend van kleur en heeft een uniek patroon dat direct de aandacht trekt. Met zijn heldere bruin-gele kleuren en het intrigerende patroon van stippen en vlekken is deze bromelia een ware blikvanger. Neoregelia Super Cute is een compacte en stevige bromelia, met een diameter van ongeveer 22 cm.
Delen:
Beschrijving
Reviews
Beschrijving

Neoregelia Super Cute is een compacte bromelia waarbij de bladeren zich dicht op elkaar bevinden en een centrale kom vormen. Deze kom kan water vasthouden, wat zorgt voor een natuurlijke afzetplaats voor gifkikkers. Dit maakt Deze hybrid niet alleen een mooie aanwinst voor je terrarium, maar ook een functionele plant die bijdraagt aan het welzijn van je gifkikkers. De Neoregelia Super Cute is geschikt voor terrariums vanaf 50x50x50 cm grootte.

Optimale Verzorging voor de Neoregelia Super Cute

Om het beste uit je Neoregelia Super Cute te halen, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze bromelia is geen veeleisende plant, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij optimaal groeit en bloeit.

Licht: Deze hybrid gedijt het beste onder onze Skylight terrarium verlichting. Plaats de plant daarom in een goed verlicht gedeelte van je terrarium voor een optimale groei en kleurontwikkeling.

Temperatuur: Deze hybrid heeft een voorkeur voor een gematigde temperatuur, tussen de 18 en 24 graden Celsius.

Onze planten worden zorgvuldig gekweekt en verzorgd om ervoor te zorgen dat ze op hun maximale kracht en schoonheid zijn op het moment van levering.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Misschien ook iets voor u?