Neoregelia Super Pink Tone

 23,00
De Neoregelia Super Pink Tone is een prachtige bromelia die opvalt door zijn  felroze kleur. De combinatie van de roze en gele kleuren geeft deze bromelia een bijna giftige uitstraling, wat hem echt uniek maakt. Deze unieke bromelia wordt uitsluitend verkocht door Biotopo. Deze hybrid is een compacte en stevige bromelia, met een diameter van ongeveer 19 cm.
Delen:
Beschrijving
Reviews
Beschrijving

Neoregelia Super Pink Tone is een compacte bromelia waarbij de bladeren zich dicht op elkaar bevinden en een centrale kom vormen. Deze kom kan water vasthouden, wat zorgt voor een natuurlijke afzetplaats voor gifkikkers. deze hybrid is geschikt voor terrariums vanaf 50x50x50 cm grootte.

Optimale Verzorging voor de Neoregelia Super Pink Tone

Om het beste uit je bromelia te halen, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze bromelia is geen veeleisende plant, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij optimaal groeit en bloeit.

Licht: Deze hybrid gedijt het beste onder onze Skylight terrarium verlichting. Plaats de plant daarom in een goed verlicht gedeelte van je terrarium voor een optimale groei en kleurontwikkeling.

Temperatuur: Deze hybrid heeft een voorkeur voor een gematigde temperatuur, tussen de 20 en 25 graden Celsius.

Onze planten worden zorgvuldig gekweekt en verzorgd om ervoor te zorgen dat ze op hun maximale kracht en schoonheid zijn op het moment van levering.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Misschien ook iets voor u?