Neoregelia Fever Pitch

 19,00
Een van de meest opvallende kenmerken van de Neoregelia Fever Pitch zijn de felrode tijgerpatronen op zijn compacte bladeren. De rode kleur contrasteert prachtig met het groen van de bladeren en creëert een levendig beeld in uw terrarium. Met een grootte van 8 tot 12 centimeter is deze mini Neoregelia geschikt voor kleine terraria.
Delen:
Beschrijving
Reviews
Beschrijving

Neoregelia Fever Pitch is een compacte bromelia waarbij de bladeren zich dicht op elkaar bevinden en een centrale kom vormen. Deze kom kan water vasthouden, wat zorgt voor een natuurlijke afzetplaats voor gifkikkers. Dit maakt deze hybrid niet alleen een mooie aanwinst voor je terrarium, maar ook een functionele plant die bijdraagt aan het welzijn van je gifkikkers. De Neoregelia Fever Pitch is geschikt voor terrariums van alle formaten.

Optimale Verzorging voor de Neoregelia Fever Pitch

Om het beste uit je bromelia te halen, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze bromelia is geen veeleisende plant, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij optimaal groeit en bloeit.

Licht: De Neoregelia Fever Pitch gedijt het beste onder onze Skylight terrarium verlichting. Plaats de plant daarom in een goed verlicht gedeelte van je terrarium voor een optimale groei en kleurontwikkeling.

Temperatuur: De Neoregelia Fever Pitch heeft een voorkeur voor een gematigde temperatuur, tussen de 20 en 25 graden Celsius.

Onze planten worden zorgvuldig gekweekt en verzorgd om ervoor te zorgen dat ze op hun maximale kracht en schoonheid zijn op het moment van levering.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Misschien ook iets voor u?