Neoregelia Johanis x Concentrica

 34,00
De Neoregelia Johanis x Concentrica, een prachtige bromelia met brede, knalgroene bladeren en een overvloed aan bladoksels. Deze opvallende plant heeft niet alleen een unieke uitstraling, maar is ook bijzonder geschikt voor grote Oophaga soorten. Wat deze bromelia extra bijzonder maakt, is het kleurverloop dat soms te zien is, variërend van licht roze tot paars. Neoregelia Johanis x Concentrica is een compacte en stevige bromelia, met een diameter van ongeveer 24 cm.
Delen:
Beschrijving
Reviews
Beschrijving

De Neoregelia Johanis x Concentrica is een compacte bromelia waarbij de bladeren zich dicht op elkaar bevinden en een centrale kom vormen. Deze kom kan water vasthouden, wat zorgt voor een natuurlijke afzetplaats voor gifkikkers. Dit maakt  Deze hybrid niet alleen een mooie aanwinst voor je terrarium, maar ook een functionele plant die bijdraagt aan het welzijn van je gifkikkers. De Neoregelia Ninja Hybrid is geschikt voor terrariums vanaf 50x50x50 cm grootte.

Optimale Verzorging voor de Neoregelia Johanis x Concentrica

Om het beste uit je bromelia te halen, is het belangrijk om te zorgen voor de juiste verzorging. Deze bromelia is geen veeleisende plant, maar er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden om ervoor te zorgen dat hij optimaal groeit en bloeit.

Licht: Deze hybrid gedijt het beste op een lichte standplaats. Plaats de plant daarom op een lichte plek in je huis voor een optimale groei en kleurontwikkeling.

Temperatuur: Deze hybrid heeft een voorkeur voor een gematigde temperatuur, tussen de 16 en 24 graden Celsius.

Onze planten worden zorgvuldig gekweekt en verzorgd om ervoor te zorgen dat ze op hun maximale kracht en schoonheid zijn op het moment van levering.

Reviews

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Een beoordeling toevoegen

Misschien ook iets voor u?