Scroll Top

Prachtige bromelias

Goed Nieuws voor Liefhebbers van prachtige bromelias

Op 23 oktober is het weer zover: we verwelkomen een nieuwe lading prachtige bromelias. We hebben geweldig nieuws voor de liefhebbers van de neoregelia ninja hybrid – deze populaire soort zal opnieuw beschikbaar zijn.

Een Nieuwe Hybride Om Naar Uit te Kijken

Maar dat is nog niet alles, want we introduceren ook een nieuwe hybride: de lokelani x super cute. Deze toevoeging aan ons assortiment is werkelijk fantastisch te noemen.

Tijdelijk Niet Beschikbaar

Helaas moeten we je informeren dat de neoregelia shamrock en de neoregelia angel face momenteel niet verkrijgbaar zijn. Maar maak je geen zorgen, want in november verwachten we een nieuwe zending met deze prachtige bromelias.

Exclusieve Soorten in Aantocht

Wat deze nieuwe zending extra bijzonder maakt, is dat we een aantal zeer exclusieve soorten verwachten, waaronder Bilbergia en Quesnelia. Dit zijn zeldzame bromelia’s die je niet overal zult vinden en een geweldige aanvulling op je collectie vormen.

Bromelia’s: Een Lust voor het Oog en Meer

Kortom, het wordt weer een fantastische tijd voor bromelia liefhebbers. De herfst brengt niet alleen verandering in het weer, maar ook in ons assortiment. Het is de perfecte gelegenheid om je terrarium weer op te fleuren met deze prachtige planten. Onze bromelia’s zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ze zuiveren ook de lucht en zorgen voor een gezondere leefomgeving. Ze zijn bovendien relatief gemakkelijk te verzorgen, waardoor zelfs beginners van deze mooie planten kunnen genieten.

Verzorgingstips voor je Prachtige Bromelias

Wanneer je een van de nieuwe prachtige bromelias aan je terrarium toevoegt, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Zorg ervoor dat ze voldoende licht krijgen, maar vermijd direct zonlicht. Bromelia’s gedijen goed bij kamertemperatuur en kunnen af en toe wat extra vocht gebruiken. Met de juiste zorg zullen ze je belonen met hun prachtige kleuren en vormen. Lees onze blog over de verzorging van bromelia’s zodat je er lang van kunt genieten.

Beschikbaarheid Verandert Snel

Terugkomend op ons aanbod, willen we benadrukken dat de beschikbaarheid van onze bromelia’s snel kan veranderen, dus wees er snel bij om je favoriete soorten te bemachtigen. Onze voorraad is beperkt, en we willen teleurstelling voorkomen.

Richtlijnen voor Gifkikkers

We sommen nog even belangrijke richtlijnen op voor het verzorgen van bromelia’s in je terrarium, specifiek met het oog op gifkikkers:

  • Licht: Bromelia’s groeien het beste bij helder, indirect licht. Plaats je terrarium op een locatie waar het natuurlijke licht gefilterd wordt, bijvoorbeeld bij een raam met gordijnen of jaloezieën. Zorg ervoor dat ze niet worden blootgesteld aan direct zonlicht, want dit kan schadelijk zijn voor de kikkers.
  • Temperatuur: De meeste bromelia’s voelen zich comfortabel bij kamertemperatuur, ergens tussen 18°C en 24°C. Deze temperatuur is over het algemeen geschikt voor gifkikkers, dus het creëren van de juiste omgeving voor bromelia’s komt ook ten goede aan je kikkers.
  • Water: Bromelia’s hebben speciale “bekers” in het midden van hun rozet waar ze water opvangen. Dit biedt een vochtige omgeving voor de kikkers, die vaak afhankelijk zijn van deze waterreservoirs. Houd deze bekers gevuld met schoon water en ververs het regelmatig om te voorkomen dat stilstaand water schadelijk wordt voor de kikkers.
  • Luchtvochtigheid: Bromelia’s gedijen goed in een omgeving met een hoge luchtvochtigheid. Dit is essentieel voor gifkikkers, aangezien ze hun vocht voornamelijk via hun huid opnemen. Zorg ervoor dat de luchtvochtigheid in je terrarium op een optimaal niveau blijft.
  • Voeding: Voor gifkikkers is het van cruciaal belang om voor een gevarieerd dieet te zorgen. Ze eten voornamelijk insecten zoals fruitvliegen en springstaarten. De aanwezigheid van bromelia’s in je terrarium kan helpen bij het aantrekken van deze insecten, waardoor de voeding van je kikkers wordt vergemakkelijkt.

Blijf Op de Hoogte

Om de nieuwste updates en informatie over ons assortiment te ontvangen, raden we je aan om je aan te melden voor onze nieuwsbrief. Zo ben je altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe zendingen, exclusieve aanbiedingen en handige tips voor de verzorging van je bromelia’s.

Terugkeer van Neoregelia Shamrock en Angel Face

In november kunnen we je weer verblijden met de terugkeer van de neoregelia shamrock en neoregelia angel face. Deze prachtige bromelias zijn zeer gewild en zullen snel uitverkocht zijn, dus zorg dat je er snel bij bent.

Kom Langs en Bewonder onze prachtige bromelias

Kortom, we hebben veel om naar uit te kijken in de wereld van onze geliefde gifkikkers en terrariums. Of je nu een ervaren verzamelaar bent of net begint, er is voor ieder wat wils. Dus noteer 23 oktober in je agenda en kom naar onze webshop om de nieuwste aanwinsten te bewonderen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en je te helpen bij het kiezen van de perfecte bromelia voor jouw terrarium. Tot snel!

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
× Live op Whatsapp!