Scroll Top

255 Nieuwe bromelia’s in de Biotopo webshop

Bilbergia Hybrid small 2

De Biotopo webshop heeft zojuist een nieuwe zending van adembenemende bromelia’s ontvangen. Onze nieuwe zending bevat enkele van de meest prachtige nieuwe soorten en klassiekers, waaronder de neoregelia ninja hybrid, neoregelia super cute en billbergia. We hebben weer flink uitgepakt en meer dan 250 stuks laten overkomen. Vele klassiekers en ook weer prachtige nieuwe exemplaren zullen in de webshop verschijnen zodra de fotografie klaar is. Alles staat natuurlijk weer onder onze fantastische Skylight (https://skylight.blue/) verlichting die ook te koop is in de webshop.

Hybrids van biotopo

Onze hybrids zijn erg populair vanwege hun prachtige patronen en kleuren. Wij zien ze steeds vaker terug in jullie prachtige terrariums wat ons gifkikker hart natuurlijk sneller doet kloppen. Onze nieuwe Billbergia zijn een geweldige toevoeging aan elk interieur en kunnen de sfeer van een kamer compleet veranderen. Deze planten zijn zeer veelzijdig en kunnen zowel in een terrarium als op een vensterbank worden geplaatst.

Onze nieuwe zending

Onze nieuwe zending bromelia’s bevat enkele van de meest unieke en prachtige planten die je ooit hebt gezien. Zo hebben we de neoregelia ninja hybrid, een prachtige plant met felgroene bladeren en een unieke uitstraling. Ook hebben we de neoregelia super cute, een moderne klassieker met nog fellere kleuren en patronen als voorheen die de perfecte toevoeging is aan elk terrarium. Maar dat is nog niet alles. We hebben ook een prachtige billbergia toegevoegd aan ons assortiment. De billbergia heeft opvallende bladeren en zal elke kamer transformeren in een tropisch paradijs.

bromelia's

Bromelia’s als terrariumplanten

Onze Neoregelia zijn perfecte planten voor in jouw terrarium. Door hun unieke eigenschappen zijn ze perfect om jouw terrarium om te toveren tot een echte eye catcher. Als onze hybrids zijn geschikt voor het terrarium en worden geleverd op volwassen formaat tenzij dit anders omschreven staat. Tevens staat nu bij elke product omschrijving voor welk formaat terrarium de plant geschikt is. Op deze manier blijven wij de omschrijvingen verbeteren zodat jij zeker weet dat je het juiste product besteld. Er is altijd wel een prachtige hybrid in de webshop aanwezig die past bij jouw terrarium. Kijk hier hoe u uw terrarium bromelia’s in perfecte conditie houdt in de volgende link https://www.biotopo.nl/bromelias-in-een-terrarium-met-gifkikkers-zo-zorg-je-ervoor/

bromelia's

Bromelia’s als kamerplanten

Maar ook als kamerplanten zijn bromelia’s een geweldige keuze. Deze planten zijn gemakkelijk te onderhouden en zullen elke kamer opfleuren. Onze nieuwe billbergia bijvoorbeeld is een opvallende plant die een echte blikvanger zal zijn in jouw woonkamer. Wij hebben verschillende formaten ingekocht, zodat er altijd iets te kiezen is. De een nog mooier dan de andere en wij zijn erg enthousiast over deze nieuwe toevoeging aan ons toch al indrukwekkende selectie planten.

Onze nieuwe Billbergia zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar hebben ook nog eens verschillende voordelen voor uw interieur. Zo zijn ze luchtzuiverend en zorgen ze voor een gezondere lucht in huis. Daarnaast zijn bromelia’s gemakkelijk te onderhouden en hebben ze weinig water nodig. Hierdoor zijn ze ideaal voor mensen zonder groene vingers.

De billbergia is een bijzondere soort bromelia met opvallende rechtopstaande bladeren en prachtige patronen en kleuren. Op een lichte standplaats zal deze beauty uw verrassen met nog meer kleur en intensere patronen. De plant heeft een exotische uitstraling en zal direct de aandacht trekken in uw interieur.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.
× Live op Whatsapp!